fredag 20. februar 2009

sprøsprøsprø

Dagen på jobb idag var så sprø. På grunn av alt det sprøe glemte jeg å gi poser til sånn ca. 10 kunder på rad. Først lager en dame et heelvetes leven over at noen tok vogna hennes med 10kroningen i mens hun pakka varene sine, og hun mener vi skal gi denne beskjeden over høytaler i butikken. Haha! Ser vi ut som er jævla kjøpesenter eller, vi har da ingen HØYTALER i butikken, er ikke sånn at folk forsvinner og vi må be folk "møte i kassa hvor mor og far venter". Hva faen skal vi med høytalere?
Etter en liten stund kommer en random kunde inn i butikken for å levere enn av våre jobbtelefoner. Jada, han hadde greid å ta med en av våre jobbtelefoner hjem. Jeg døøør. :)
Og helt til slutt; En kunde snur ryggen sin vekk fra bæreposen sin med matvarer, og når hun snur seg tilbake, har noen tatt den. Haha, folk er så frekke azzza. :)

Heldigvis fikk vi en happy ending, gærne dama fikk tilbake 10kroningen sin etter vi sjekka kameraene for henne og fant stakkarn i butikken som trodde vogna var ledig. Faen meg flott at hu fikk den 10kroningen. Natta :)

Ingen kommentarer: